Download Lagu Nurbayan Ft Lilin Herlina Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016 Mp3

Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Nama:Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Duration:00:04:54
Date:14 April 2016
View:1.2M
Genre:Unknown
Like:3.3K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dangdut Fresh
Source:Youtube

Download Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Related Lagu Mp3

AKU DUDU ROJOAKU DUDU ROJO
Date : 01 July 2010
Didi Kempot CidroDidi Kempot Cidro
Date : 01 October 2014
Lilin Herlina CidroLilin Herlina Cidro
Date : 28 February 2018
Armada Asal Kau BahagiaArmada Asal Kau Bahagia
Date : 31 January 2017
Tanjung Emas Ninggal JanjiTanjung Emas Ninggal Janji
Date : 05 January 2007

Most Populer Mp3

Icha - Wanita MalamIcha - Wanita Malam
Genre : Unknown
View : 63.1K
Doel Sumbang - SaritemDoel Sumbang - Saritem
Genre : Unknown
View : 1.6K
Boys N Root - Ngaku NgakuBoys N Root - Ngaku Ngaku
Genre : Unknown
View : 165K
Tak Ingin Bersamamu-Kangen BandTak Ingin Bersamamu-Kangen Band
Genre : Unknown
View : 1.1M
Lyla - Sampai DisiniLyla - Sampai Disini
Genre : Unknown
View : 80.2K
Kombet Rastafara - Malam Minggu Yang DamaiKombet Rastafara - Malam Minggu Yang Damai
Genre : Unknown
View : 152.4K
Dewi Perssik - Surga DuniaDewi Perssik - Surga Dunia
Genre : Unknown
View : 101.4K
Leo Waldy - Kepalsuan CintaLeo Waldy - Kepalsuan Cinta
Genre : Unknown
View : 5.8K
Afgan - Betapa Aku Cinta PadamuAfgan - Betapa Aku Cinta Padamu
Genre : Unknown
View : 622.8K
Yusnia Zebro - Keindahan CintaYusnia Zebro - Keindahan Cinta
Genre : Unknown
View : 3.2K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us
Gladiator (Version Extendida) BluRayRip AC3 5.1 | Nitrilhandschuhe Einweghandschuhe Latexhandschuhe Vinylhandschuhe Schwarz WeiƟ | Games 95